Načini plačil

Pri nakupih na MSTYLING.net lahko izbirate med široko ponudbo varnih in ugodnih načinov plačila in (po novem tudi) kreditiranja.

Želimo vam omogočiti kar se da enostavno nakupovanje pri nas, zato omogočamo naslednje načine plačil;

Plačilo v Poslovalnici

Svoj nakup lahko opravite tudi s plačilno kartico kar v naši poslovalnici.

Kartični čitalec sprejema vse kreditne ali debetne kartice z logotipom Visa®, VPay®, Mastercard®, Maestro®, American Express®, Discover®, Diners Clib® ali Union Pay® ter plačila NFC prek storitev Google® in Apple Pay®.

Plačilo s Plačilnimi Karticami

Plačilo opravite s kreditno kartico preko spletnega plačilnega vmesika.

Pri spletnem plačilu s kartico vam NI treba plačati dodatnih stroškov razen če je to na izbranemu načinu plačila explicitno navedeno. Na spletu lahko plačujete z debetno ali kreditno kartico (Maestro®, MasterCard® in Visa®).

Katere podatke boste morali vnesti?

  • Številka kartice (16 mestna št. na sprednji strani kartice, samo številke)
  • CVV koda (zadnje 3 številke na hrbtni strani)
  • Veljavnost (mesec in leto)

Po uspešnem plačilu je transakcija vidna v vašem izpisku banke.

Pri plačilu s kreditno kartico preko spleta nas v primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s strani uporabnika obvestite na info@mstyling.net za kreditiranje kartice ali vračila kupnine.

Plačilo Po Povzetju

Ob nakupu v spletni trgovini lahko izberete tudi možnost plačila po povzetju.

Če ste izbrali način plačila po povzetju, vam dostavna služba dostavi paket na vaš željeni naslov, kurirju pa plačate naročeni izdelek.

  • Znesek odkupnine je enak znesku naročila (ni nobenih provizij – razen ob določenih preusmeritvah paketa, ki jih izberete in ste o tem obveščeni s strani kurirja).
  • Če ste pa izbrali plačilo po Predračunu, Paypal-a, LeanPay-a ali kreditne kartice, vam kurir dostavi paket brez odkupnine.

Plačilo s Predračunom (UPN/TRR)

Z nakazilom na račun podjetja MSTYLING – Mitja PALDAUF s.p. po predizpolnjenemu UPN nalogu, ki ga prejmete ob oddanem naročilu takoj na spetni strani (zadnji korak naročila) in pa tudi na svoj elektronski naslov. Da bi vam ta način plačevanja poenostavili se vam ob oddanem naročilu na računalnik ali telefon shrani predizpolnjena UPN datoteka s QR kodo ‘slikaj in plačaj’.

Po prejemu plačila po ponudbi/predračunu gre naročilo naprej v proces obedelave. Pri tem načinu plačila se lahko process dostave podaljša za 1-2 delovna dneva oz. za čas prejetja plačila na transakcijski račun podjetja MSTYLING – Mitja PALDAUF s.p.

Plačilo s Paypal®

Veliko strank se odloča tudi za nakupe s svojim Paypal računom, zato smo vam omogočili tudi ta način plačevanja.

Po oddajih naročila (zadnji korak), vas bo sistem preusmeril na varno PayPal® stran kjer zaključite nakup bodisi s svojim PayPal® računom (PayPal® dobroimetjem ali povezane plačilne kartice). Lahko pa opravite nakup tudi z plačilno kartico preko PayPal® vmesnika (za kar ne potrebujete PayPal® računa)

Nakup na obroke z LeanPay®

V MSTYLING.net košarici lahko izberete hitro obročno plačilo, ki ga omogoča Leanpay®, kar vas na zadnjemu koraku preusmeri na varno stran LeanPay® kjer sledite enostavnim navodilom za zaključek nakupa.

Več o tej storitvi si lahko preberete tukaj.

Leanpay® je storitev, ki uporabniku omogoča financiranje plačila blaga ali storitev pri nakupu na MSTYLING.net z nudenjem namenskih potrošniških kreditov (»plačilo na obroke«).

Uporabnik lahko koristi storitev Leanpay® za plačevanje blaga ali storitev, pri čemer z Leanpay® sklene Kreditno pogodbo, v skladu s katero Leanpay® odobri in zagotovi posojilo uporabniku, ter izvede črpanje posojila na način, da Pogodbeniku v celoti poravna znesek plačila za blago ali storitev, naročeno na MSTYLING.net. Obenem se uporabnik/kreditojemalec z uporabo storitev Leanpay® in sklenitvijo Kreditne pogodbe zaveže družbi Leanpay® nadomestiti predmetni znesek posojila v izbranem številu obrokov ter plačati za storitev Leanpay® v skladu z vsakokratnim veljavnim cenikom storitev.

Na MSTYLING.net je mogoče izbrati to obliko obročnega plačila za artikle v vrednosti nad 100 €, kupec pa lahko izbira med 6, 12, 18, 24 in 48 obroki.

Leanpay® omogoča obročna plačilo državljanom RS, ki so kreditno sposobni in izpolnjujejo vse potrebne pogoje kot jih določa LeanPay.

Brez obveznosti preverite, ali lahko plačate na obroke z Leanpay® tukaj.